naslovnapraga1

Ko od tebe zahtevajo nekaj vsakdanjega in dolgočasnega, jim daj pesem. Zapoj jo s srcem, da bodo vedeli, da misliš resno. Dodaj ji še karakter, rdečo šminko, da v prostor vstopi kot prava ženska poezija. Naj bo zrcalo in odeja vsem ljudem, hkrati pa neskončna in takšna, ki bo vsakemu omogočila, da odškrtne košček zase, tega pa nato razdrobi in deli dalje …  
Pred vami je naša pesem, peta in zorjena vse od leta 2001. Prisluhnite ji.
- Deorinke

Nostalgija vinila

Kako je bilo, ko je glasbo za ples oddajal le jukebox ali gramofon? Ko so se v kinih vrteli filmi kot so Some Like It Hot, Ben Hur in Singing in the Rain? Elvis je pel o nezaupljivi ljubezni, Richie opeval svojo Donno, Stonesi pa godrnjali nad svojo nezadovoljenostjo. Stopili smo korak nazaj, pogledali v zgodovino rokenrola, (ne)srečnih ljubezni, vzornih gospodinj in zares ujeli kako je videti ta svet s sedežev Cadillaca.
Zbor je s pomočjo vodje Gregorja Zagorca, koreografinje Bojane Cvejić Zagorc, napovedovalca Romana Z. in v sodelovanju z bendom (Timotej Hrastar, Žiga Vovk, Robert Oven) ob izbrani kostumografiji postavil glasbeno scenski projekt Nostalgija z vinila. Ekipa je projekt uprizorila v mesecu maju 2016 v Šeškovem domu v Kočevju, nato pa so sledile še ponovitve v KCJT Novo mesto, Grajski večeri v Ribnici, itd.

Priredba: Gregor Zagorc
Koreografija: Bojana Cvejić Zagorc
Vodja projekta: Gregor Zagorc
Ton in luč: Aleš Škaper (Skejp sound&light)
Maska: Bojana Cvejić Zagorc, Kristina Zidar, Nika Stefanišin

Prihajajoči dogodki

Nastopi na porokah

Dragi zaročenci, naj bo vaš civilni in cerkveni obred nekaj posebnega... Za čarobno vzdušje poskrbimo Deorinke.

Kliknite za več informacij...

Obiski strani

Danes 4

Včeraj 7

Ta teden 4

Ta mesec 148

SKUPNO 6991